Women in iran - March 8- تجمع زنان در پارک دانشجو، روزجهانی زن، 8 مارس

 

تظاهرات زنان در تهران بمناسبت روز جهانی زن  چهارشنبه 17 اسفند  84

" بیدی نیستیم که از این بادها بلرزیم"

 

درود به زنان شیردل ایران که برای برابری و آزادی میرزمند

 

گزارش و قطعنامه 8 مارس

 

عکسی را که مشاهده میکنید تظاهرات شکوهمند زنان مبارز و دلیر ایران در تهران بمناسبت روز جهانی زن است.   تجمع زنان در پارک لاله  و پارک دانشجو که درمحاصره  نیروهای انتظامی و لباس شخصی های ضد زن و ضد بشر  صورت گرفت نشان از این دارد که زنان ایران بیدی نیستند که از این باد ها بلرزند و تسلیم این رژیم جهل و زن ستیز گردند. زنان ایران عربده کشیهای دستاربندان حاکم را به سخره گرفتند و به ابتکار خود به بسیج افکار و تدارک برگزاری این روز بین المللی دست زدند و فریاد حقوق برابر با مردان درتمام عرصه های اجتماعی، فرهنگی ،آزادی، عدالت اجتماعی و حق تشکل و لغو تمامی اشکال ستم  و تبعیض بر آوردند. رژیم آدمکش اسلامی که کوچکترین اعتراض مسالمت آمیز را بر نمی تابد وحشیانه به زنان آزادیخواه ایران هجوم برد که در اثر این حمله جنون آمیز شماری از زنان مجروح و تعدادی بازداشت شدند. رژیم اسلامی می پندارد با چنین وحشی گری  می تواند اراده پولادین زنان مبارز و شجاع ایران  را درهم شکند  و آنها را برای دستیابی به حقوق حقه خویش باز دارد. زهی خیال باطل!

حزب ما هجوم وحشیانه رژیم به زنان در پارک لاله و پارک دانشجو را بشدت محکوم میکند و از تمامی خواسته های بر حق زنان که در قطعنامه زیر انتشار یافت دفاع می نماید.  گزارش و قطعنامه زیر که توسط کانون دفاع از حقوق زنان و کودکان ایران انتشار یافت از نظر خوانندگان میگذرد.

 

زنده باد پیکار متحد زنان برای آزادی وحقوق برابر وعدالت اجتماعی!

سرنگون باد رژیم سرمایه داری جمهوری اسلامی!

حزب کارایران(توفان)

18 اسفند84

گزارش و قطعنامه 8 مارس:

 

مراسم روز جهانی زن در ايران با وجود محدوديتهای زيادی در ابعاد متنوعی برگزار گرديد. 17 اسفند روز جهانی زن درتهران در نقاط مختلفی از شهر برگزار شد محل های اعلام شده توسط نهادهای مدنی ومدافعين حقوق زن از چند روز قبل توسط رسانه های اينترنتی و خبری مشخص شده بود از جمله درب اصلی دانشگاه تهران خيابان انقلاب، پارک لاله و پارک دانشجو تقاطع خيابان انقلاب محل هايی بودند که مردم و تشکل های مدنی در آن حضور يافتند از همان ساعت اوليه روز 8 مارس نيروهای امنيتی وانتظامی از ميدان انقلاب تا درب دانشگاه و تقاطع خيابان وليعصر را تحت کنترل نظامی شديد درآوردند با توجه به اينکه تجمع از طرف همه نهادها مسالمت آميز و علنی اعلام شده بود اما پليس با ايجاد فضای ترس و وحشت در ميان مردم و فعالين حقوق زن سعی در ممانعت از برگزاری اين مراسم داشت تفتيش افراد در اين محل ها و جلوگيری از تجمع حتی 2 يا 3 نفر باهم و تهديد و دستگيری افراد از اقداماتی بود که نيروهای انتظامی و امنيتی عليه برگزار کنندگان مراسم 8 مارس انجام دادند.
مردم از فراخوان های تشکل های مردمی استقبال کردند حضور جمعيت زيادی از مردم در خيابان انقلاب خيابان 16 آذر درب دانشگاه تهران، پارک لاله وپارک دانشجو نيروهای پليس را نگران و سراسيمه کرده بود، ده ها اتوبوس نظامی و ماشين های گشتی اقدام به مانور در برابر مردم می نمودند، کشمکش ميان مردم و پليس در اين مکان از ساعت 4 الی 7 بعد از ظهر ادامه داشت و بطول انجاميد. تعدادی تراکت و قطعنامه ای در 9 ماده که مطالبات زنان در آن قيد شده بود در دست شرکت کنندگان بود که پليس از توزيع و پخش آنها ممانعت به عمل آورد مضمون اين تراکت ها و شعرها عبارت بودند از: نقض حقوق زنان = نقض حقوق بشر، ما زنان حقوق برابر می خواهيم ، ما زنان خواستار برابری در تمام عرصه های فرهنگی -اجتماعی و سياسی هستيم، آزادی وبرابری حق مسلم هرانسانيست ، روزجهانی زن خجسته باد، آزادی - برابری و همچنين شعارهايی تحت عنوان: نه تبعيض نه خشونت ،رهايی از فلاکت/ 8 مارس، 8 مارس روز رهايی ماست و.... تهيه شده بود مراسم با نگرانی شرکت کنندگان از برخوردهای نيروهای انتظامی و امنيتی سرانجام در ساعت 7 به پايان رسيد . تعداد ديگری از جمعيت وفعالين حقوق زنان در پارک لاله تجمع کرده بودند.پليس با يکی از معلول هنرمند و نقاش که در پارک لاله در حال کشيدن نقاشی از حضور تجمع کنندگان بود او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
17 اسفند ماه 1384 .
کانون دفاع از حقوق زنان و کودکان ايران


قطعنامه 8 مارس 2006 تهران


از نخستين اعتراض جمعی زنان برای کسب حقوق برابر 95 سال ميگذرد. نزديک به يک قرن مبارزه برای عدالت و بدست آوردن حقوق انسانی تاريخ اين جنبش آزادی خواهانه و برابری طلبانه را رقم می زند. وسعت اين جنبش فراتر از مرزهای ملی ، مذهبي،نژادی و قومی است.فرياد آزاديخواهی از شيکاگو تا پکن ، تهران تا برلن ، سنندج تا سن پترزبورگ ، بوليوی تا افغانستان ، بغداد تا آديس بابا ، از8مارس تا 8مارس درگوش حاکمان ستمگر جهان طنين افکن است " آزادی برابری "
حقوق زن در ايران پايمال می شود تبعيض ونابرابری درهمه شئونات زندگی اجتماعی ،اقتصادی ، سياسی و فرهنگی وجود دارد ، راه گريزی نيست جز کوشش متشکل و متحد برای رهايی ازاين وضعيت ناعادلانه . بايد همه باهم شويم درد مشترکمان را فرياد کنيم ا مروز گردهم آمده ايم 8 مارس را گرامی ميداريم عليه بی حقوقی وتبعيض اعتراض داريم و خواهان تحقق مطالبات ذيل هستيم.
1- ممنوعيت تبعيض وخشونت برزنان درهمه ابعاد اجتماعی اقتصادی سياسی و فرهنگی
2- لغو و تغيير کليه قوانين تبعيض آميز وناقض حقوق زنان , حق شهادت، حق حضانت، سهم از ارث، حق قضاوت،حق طلاق، حق برخورداری مساوی ازشغل و مشارکت درهمه پستهای مدريتی و حکومتی
3- ممنوعيت و برچيدن بساط توهين و تبعيض، تحقيرو خشونت درهمه عرصه های زندگی اجتماعی
4- تأمين زندگی و معيشت برای کودکان خيابانی و کارگر وزنان بی سرپرست
5- پرداخت دستمزد وحقوق برابر درمقابل کاريکسان برای زن ومرد
6- متوقف کردن سرکوب فعالين اجتماعی وتشکل های صنفی ، نهادهای مدنی وآزاديهای فردی
7- ازادی فعالين کارگری شرکت واحد تهران وبه رسميت شناختن سنديکای کارگران شرکت واحد
8- آزادی همه زندانيان سياسی
9- هرگونه تهديد نظامی عليه ايران، تهديد زندگی مردم است وبشدت آن را محکوم ميکنيم

زنده باد 8 مارس
شرکت کنندگان در مراسم 8 مارس تهران
17 اسفند 1384

کانون دفاع از حقوق زنان و کودکان ايران