پیام کارزار زنان به راهپیمائی 8 مارس روز جهانی زن

 این پیام توسط یاسمین میظر ارائه شد

 

 زنان ايران و سراسر جهان در شرايطی به استقبال ۸ مارس روز جهانی زنان ميروند که  ستم جنسی و تبعيض در اکثر عرصه های زندگی شخصی و اجتماعی همچنان واقعيت روزمره زندگی زنان خصوصا در ميان طبقات زحمتکش و فقير است. به رغم بسياری پيشرفتهای علمی و صنعتی که منطقا ميبايست گورکن عقايد مذهبی و خرافی باشد بنيادگرايی مذهبی به مثابه وسيله ای برای تشديد ستم  توسط نظام سرمایه داری امپریالیستی جنگ طلب و مخالفانش درميان تاريک انديشان اسلامی مورد استفاده قرار ميگيرد. در ايالات متحده بنيادگرايی مسيحی نه تنها يکی از ابزار توجيه سياست جنگ و اشغال امپرياليستی است بلکه  مدافعان چنين ديدگاهی از جمله رئيس جمهور ايالات متحده ضمن اشک تمساح ریختن برای «آزادی» زنان درکشور های اسلامی، همچنان مخالف سقط جنين و حق کنترل زن بر بدنش است. او از ارتجاعی ترين ديدگاههای بنيادگرايی مسيحی دفاع ميکنند.


در کشور ما ايران اگرچه مبارزات پيگير زنان  در دوره هايی جمهوری اسلامی را وادار به عقب نشينی کرده است اما همچنان با سرکوب شديد از جمله اعدام و سنگسار روبرو هستيم و احکام قرون وسطايی حدود و قصاص پايه اساسی نظام قضايی اسلامی است. دستگیریهای گسترده زنان به جرم بدحجابی – تشدید فشارهای سیاسی بر فعالین جنبش زنان بار دیگر ثابت میکند  دستيابی به پايه ای ترين خواستهای جنبش ما چون لغو حجاب اجباری و لغو قوانين نابرابر و مجازاتهای اسلامی جز با طرح روشن و صريح خواست جدايی دين ازدولت که الزاما خواست سرنگونی جمهوری اسلامی را در بر دارد ميسر نيست.

 

سياست «تعديل نيروی انسانی» خصوصی سازی های گسترده و تبعيت از برنامه «بازسازی ساختاری» مطابق با شرايط صندوق بين المللی پول و بانک جهانی ، باعث بيکاری ميليونها کارگر شده ، در اين ميان زنان جزو اولين گروههايی بوده اند که در هر کارخانه يا کارگاه کار خود را از دست داده اند. استفاده از کار توليدی زنان در خانه ها گسترش پيدا کرده و کارفرمايان برای پرداخت دستمزدهايی پايينی که مردان حاضر به پذيرش آن نيستند، به استثمار وحشیانه زنان درکارگاههای کوچک يا در کار های خانگی مشغولند. اين کارگاهها عمدتا فاقد امکانات بهداشتی، نور کافی و درجه حرارت مناسب هستند و کارگران زن در اين بخش از مرخصی دوران زايمان، مهد کودک ، شرکت تعاونی مصرف... بی بهره هستند. حقوق کمتر برای کار برابر ، تبعيض در همه موارد کاری، از عدم دسترسی به کارآموزی حرفه ای گرفته تا ميزان پرداخت بيمه دوران بيماری همه و همه موقعيت زنان در محيط کارخانه را روز به روز بدتر ميکند. از دیگر نتایج این اقتصاد  نئولیبرالی در ایران فقر و خشونت چون جفت شومی است که بر سر بسیاری از زنان ایرانی خیمه زده است. گسترش تن فروشی و اعتیاد در میان زنان اقشار فقیرتکان دهنده است.  آمار خودکشی زنان و دختران جوان در جمهوری اسلامی از همه کشورهای جهان بالاتر است. قتل های ناموسی زنان  توسط خانواده و قتل های خیابانی توسط بنیادگرایان اسلامی مکمل خشونت دولتی شده علیه زنان است.
 

همه آنچه گفته شده پایه های مبارزه و مقاومت سه دهه گذشته اکثریت زنان ایران است و نشانه پيروزی تفکر «سکولاريزم» و بی پایه بودن تزهای متناقض پست مدرنيست و مدافعان "فمينيسم اسلامی" است. نظریه هایی که با تاکيد بر امتيازات نسبی که تعداد انگشت شماری از زنان اليت در جمهوری اسلامی يا ديگر نظامهای مذهبی بدست آورده اند، به توجيه عقب افتاده ترين قوانين متکی بر شریعت و مذهب برخاسته اند.  اميد ميرفت با شکست سیاسی اصلاح طلبان حکومتی در ايران حداقل جلوی گسترش اين بحث يکبار برای هميشه گرفته شود ولی حملات نظامی امپرياليسم در منطقه و مواضع انحرافی برخی از نيروهای جنبش ضد جنگ در توجيه اسلام سياسی بار ديگر به تقويت اين ديدگاه در سطح جهانی انجاميده است.  از اينروست که کارزار زنان برای تحقق خواسته هایش علاوه بر مبارزه سیاسی با  نظام حاکم بر ایران باید مبارزه توامانی را  با "فمينيسم اسلامی" بمثابه پشتوانه نظری جمهوری اسلامی و فمينيسم ليبرال که توجيه گر جنگ و ويرانی امپرياليستی در منطقه ماست را به پیش برد.


در آستانه روز جهانی زن
، کارزار زنان  با تاکيد مجدد برمبارزه توامان عليه جنگ امپرياليستی و در دفاع از خواست سرنگونی رژيم ارتجاعی جمهوری اسلامی و با طرح مطالبات پایه ای  زنان جهت رهایی و آزادی ، تظاهرات خود را روبروی ساختمان سفارت دولت امپرياليستی ايالات متحده آغاز کرد و پس از عبور از جلو ساختمان پارلمان اروپا متحد آمريکا در جنگ و تخريب عراق و افغانستان  تظاهرات خود را در جلو سفارت دولت ارتجاعی ايران را با شعار سرنگون باد جمهوری اسلامی به پايان ميرساند

8 مارس 2008

بروکسل  - بلژیک

karzar2005@yahoo.com, 

www.karzarzanan.blogfa.com

www.karzar-zanan.com