تحلیل سیاسی نوید اخگر

اعلام جنگ ولی فقیه و نظام جمهوری اسلامی به مردم ایران و جهان غرب در انتصاب پاسدار احمدی نژاد به پست ریاست جمهوری و اشغال مجلس توسط سپاه پاسداران و گماشتن پاسداران و مامورین امنیتی بر اریکه قدرت ارگانهای سیاسی و اجرائی کشور از شهرداری ها و استانداریها تا سطح قوای مجریه و رادیو تلویزیون تا سطح شورای عالی امنیت رژیم از سوئی و برافراشتن پرچم غنی سازی اروانیوم و دست یابی به سلاح هسته ای که در بوق های تبلیغاتی رژیم و وابستگانش گاه بعنوان پروژه ملی و میهنی و گاه بعنوان حق مسلم آخوند ها برای حفظ بقاء و سلطه شوم دیکتاتوری مذهبی- نظامی مطرح میگردد، ایران را در خطر تهدید جدی و امنیتی بی سابقه ای در تاریخ این کشور قرار  داده است. سئوال در این است که آیا یک حکومت نظامی- هسته ای میتواند مشگل گشای هزاران درد بی درمان ایران و ایرانی و ضامن بقاء یک دیکتاتوری نظامی- مذهبی در عصر گلوبالیزم و جهانی شدن سرمایه از خطر سرنگونی محتوم باشد؟

ارجاع پرونده هسته ای رژیم به شورای امنیت سازمان ملل که این روزها با تاکتیک های افشا شده ای نظیر بازگشت به پشت میز مذاکره پس از اُردورم بُردورم های دیپلماتیک  با کشور های غربی از طرف رژیم مطرح میگردد جز یک وقت کشی بی حاصل و حساب شده از طرف ملایان بر ضد امنیت جهانی محسوب نمیگردد.

استراتژی رژیم در رسیدن به پوزیسون ام القرای تروریسم اسلامی با هژمونی و سلاح هسته ای و پروفیل نظامی و فرهنگ عصر حجر از طرفی، و ترور و جنگ افروزی  در عراق و لبنان و فلسطین و دیگر نقاط جهان با تئوری های جناب رفسنجانی نظیر" اسرائیل با یک بمب هسته ای به تلی از خاک بدل خواهد شد" و یا " تن دادن به نفی غنی سازی اورانیوم به مثابه ترکمن چای است"  آتش جنگ را با جهان غرب همچنان که با صدام و با شعار هائی نظیر راه رسیدن به قدس از کربلا میگذرد، برمیافروزد ، آتش جنگی را بر میافروزد که به نابودی منافع مردم ایران و قربانی کردن ملیونها ایرانی خواهد انجامید.

آقای تونی بلر نخست وزیر انگلیس در سخنان اخیرش اظهار میدارد که تکنیک و مهماتی که در عراق صرف حمله به نیروهای ائتلاف میگردد از ایران تامین میشود، رسوخ رژیم دینی ایران در ارگانهای دولتی و وزارت کشور عراق توسط نیروهای بدر که جزو سرسپردگان رژیم ایران محسوب میگردند اثرات بس مخربی را در ایجاد بی ثباتی در عراق بر جای گزارده است. آیا  آقای بلر و جک استراو از گفتار و تجربیات خویش درس خواهند گرفت و برای امنیت جان نه ایرانیان در انگلیس از خطر بمب گزاریها و ترورهای بنیادگرایان مذهبی، بلکه بخاطرامنیت شهروندان انگلستان وسربازان انگلیسی در عراق نسبت به ملایان و سیاست مماشات با آنان تغیر موضع خواهند داد؟

آگاهان سیاسی معتقدند ورود خانم آنجلا مرکل به پست صدرات در آلمان پس از دیپلماسی مماشات آقای شرودر همچنان که ورود خانم کوندالیزا رایس به پست وزارت خارجه آمریکا تسانومی جدیدی را بر علیه سیاست های جنگ افروزانه جمهوری اسلامی در سطح اروپا براه خواهد انداخت. شاید جامعه جهانی با  وجود خانم آنجلا مرکل در کنار خانم رایس وجوه دیگری از دیپلماسی را در سطح اروپا بر علیه ایران در آینده نزدیک نظاره گر باشد، سیاستی که در همگونی دیپلماسی اروپا و امریکا در مورد مسئله ایران سیاست مداران کهنه کار و مماشات جوی فرانسوی و انگلیسی را هر چه بیشتر منزوی خواهد کرد.

 به گزارش خبرگزاریها منوچهر متكی وزیر خارجه ملایان روز پنجشنبه برای گفت وگو با مقامات چين وارد پكن شد.

ارزش تجارت خارجی‌ايران وچين در هشت ماه گذشته ‌از سال جاری ميلادی به شش ميليارد و ‪ ۳۳۲ميليون و ‪ ۳۳۸هزار دلار رسيد كه در مقايسه با دوره مشابه سال گذشته ميلادی ۴۴/۲درصد رشد داشته است.

 اینکه آیا رژیم ایران با باج دهی های اقتصادی بیکران به چین و یا روسیه و عقد قرار دادهای نان و آب دار هسته ای و غیرهسته ای که بر ضد منافع تولید کنندگان داخلی صورت میپذیرد میتواند گردن از زیر تیغ قردادهائی نظیر ترکمن چای در نزد مردم ایران و انعکاسات آتی آن بدر برد و یا موج خرد کننده تحریم شورای امنیت در سطح بین المللی را از سر بگذراند،  موضوعی است که تصور نمیشود نه مردم ایران پس از 26 سال خیانت و جنایت حکومت  تروریستی- نظامی ملایان و نه جامعه جهانی پس از فاجعه دهشتناک 11 سپتامبر و دیگر عملیات تروریستی در سراسر جهان گنجایش و ظرفیت تحمل فاجعه ای هسته ای و به مراتب  فاجعه بار تر از 11 سپتامبر چه بصورت بروز عوامل طبیعی نظیر زلزله و طوفان و چه عوامل چرنوبیلی و یا فاجعه ای از نوع عملیات تروریستی برنامه ریزی شده  را داشته باشند، موضوعی که رهبران روسیه و چین از آن نیز بیم داشته و نمی توانند برای ندیدن آن چشم بر هم گذارند. لیک گوئی گاها منافع اقتصادی کوتاه مدت فاجعه ی در تقدیر را بی نام و نشان جلوه گر میسازد.

ورود احمدی نژاد به صحنه سیاسی کشور در هیبت یک حکومت نظامی و اعلام جنگ نظام اسلامی به جامعه جهانی با شروع غنی سازی اروانیوم را در بازار سهام و سرمایه ایران بخوبی میتوان مشاهده نمود. سقوط بازار بورس ، فروش گسترده سهام توسط سهامداران ،خروج سرسام آور ارز از کشور،  ارزش بورس تهران را از 40 میلیارد دلار در عرض کوتاه مدت به 29و30 میلیارد تقلیل داده است و شاخص کل بازاربورس از  مرز13700 به مرز حساس و بحرانی   10000 و زیر آن رسیده است.

بزبانی دیگر باید گفت، چون نظام اسلامی در ایران قابلیت انطباق با جهان خارج خویش را به لحاظ سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی و بین المللی ندارد  بحران و جنگ را برای از سر گذراندن بحران های آینده بر میگزیند.

و در حالی بر روی انرژی مستعمل و از کار افتاده هسته ای آنهم از نوع چرنوبیلی سرمایه گزاری میکند که جهان غرب بدنبال کسب انرژی از اعماق دریا ها و دریا چه ها و سود بردن از گرمای اعماق  زمین و آبها و یا انرژی بادی و خورشیدی و آبی بعنوان انرژی جایگزین به سرمایه گذاری پرداخته و راکتورهای پیشرفته اتمی یکی پس از دیگری در حال بسته شدن هستند.

گوئی جهان پس از 26 سال مماشات و همکاری با تروریزم اسلامی و دودلی های سود پرستانه و خوردن ضربات دهشتناک تروریستی از دیکتاتوری مذهبی ملایان

 برای رسیدن به امنیت شهروندان خویش و ثبات، راهی جز بایکوت کامل سیاسی اقتصادی  فرهنگی ملایان را در پیش رو ندارد و شعار با ایران همچون آفریقای جنوبی زمان آپارتهاید  رفتار کنید! هر چه بیشتر در صحنه سیاسی دیپلماتیک بر کشور های جهان رخ مینمایاند.

مباد روزی که ملایان مذهبی در ایران با بدست آوردن بمب هسته ای نقاب از چهره مخفی کاریهای 26 ساله برگیرند و امنیت مردم بیگناه ایران و جهان را بیش از امروز و با بمب های مخرب هسته ای فاجعه بار تر از آنچه تا کنون بر همگان روا داشته اند به مخاطره بیاندازند. تجربه فاشیزم هیتلری برای اتحاد بین المللی پیرامون برخورد اصولی به فاشیزم مذهبی ایران کافی است.

نوید اخگر

چهارشنبه 19 اکتبر سال 2005 میلادی    سوئد استکهلم

آدرس سامانه اینترنتی نوید اخگر به قرار زیر است

www.nawidakhgar.com