تحلیل سیاسی مسائل بین المللی از رادیو اسرائیل

 

خانم فرنوش رام رئیس بخش فارسی رادیو اسرائیل

 در این هفته در چهار چوب تریبون آزاد، آقای نوید اخگر دیدگاه های خود را پیرامون مسائل مهم روز ایران و جهان بیان خواهند کرد

توجه: این تحلیل به مدت یک هفته بر روی سایت رادیو اسرائیل به آدرس  ذیل قابل شنیدن میباشد

www.Radis.org

Nawid_Akhgar@hotmail.com

آگاهان سیاسی معتقدند که سقوط دولت صدام حسین و میانجیگری دولت مصر برای نزدیکی دولت جدید عراق به دیپلماسی اسرائیل دارای هزینه های انفجاریست که سر خرجش توسط فناتیسم مذهبی وابسته به حکومت جمهوری اسلامی در زیر پایه های هتل هیلتون  در مراکز سیاحتی مصر قرار گرفته بود که منجر به کشته شدن 34 نفر و زخمین شدن تعدادکثیری از ملیتهای مختلف از جمله یهودیان و اعراب بیگناه شد.

 

دیپلماسی ترور در عراق که بخشا باامکانات فرستاده شده مالی و نظامی  و پرسنلی توسط دولت جمهوری اسلامی ایران تامین میگردد به هدف به آشوب کشیدن آن کشورو درگیر کردن نیروهای مذهبی قشری با نیروهای ائتلاف از طرفی و ریختن بنزین بر روی شعله های شعار های  ضد امپریالیستی در منطقه صورت میپذیرد.

 

نیاز حاکمیت مذهبی در ایران به تضاد خارجی و سرگرم کردن نیروهای ائتلاف و درگیر کردن آنان در تضاد های جانبی باعث خواهد شد که چشم جهانیان بطور خاص از روی فعالیت های هسته ای آنان بسوی کشور عراق یا ترور در مصر و ترکیه و افغانستان معطوف گردد.

 

دیپلماسی باج دهی دولتهای اروپائی به رژیم جمهوری اسلامی در فرم گشودن درهای باز فرهنگی و یا ارتباطات گسترده اقتصادی برای رژیم ایران این توهم را خواهد آفرید که  با دیدن چراغ سبزمراودات فرهنگی سیاسی و اقتصادی دول غربی با خود به آتش زدن سر خرجهای انفجاری در نقاط مختلف دنیا اقدام نماید،

و امنیت غیر نظامیان را در سراسر جهان به مخاطره بیافکنند.

 

تا دنیا نیاموزد که تنها راه مقابله با رژیم جمهوری اسلامی از کانال بایکوت کامل آن نظام میگذرد و تا دنیا نیاموزد که خرج هر گونه اغماض و چشم پوشی در مقابل رژیم ولائی،  نظیر دعوت از نمایندگان فرهنگی آنان به غرب و یا بسط و گسترش روابط اقتصادی با نظام ولایت فقیه در ایران  را باید  از جیب امنیت جهانی بپردازند.

انفجار های مصر و جزایر بالی و مرکز کلیمان در بوئنس آیرس و برج های یازده سپتامبر و پایگاه خبر، تهدید دولت و مردم اسکاندیناوی و ده ها و ده ها مرکز دیگر در آینده نیز بوقوع خواهد پیوست و این در حالی است که سران القاعده و دیگر گروههای تروریستی نظیر جماعت الاسلامیه، حماس، جهاد اسلامی بدون هیچ  واهمه ای در زیر چتر نظام جمهوری اسلامی اطراق کرده اند، و با سیاست های بغایت ارتجاعی و عقب مانده مذهبی باعث شکنج روزانه و به عقب نگاه داشتن خلق محروم و زجر کشیده فلسطین از طرفی و انفجار کودکان یهودی در اتوبوس های مدرسه  و عامل بخطر افتادن امنیت جهانی میشوند.

 

 ضدیت های دیپلماسی ارتجاعی وما قبل تاریخی و تروریستی جمهوری اسلامی  با نیروی خارجی در عراق  در بطن یک تحلیل مترقی از مقوله آزادیخواهی و استقلال طلبی برای مردم عراق جای  نمی گیرد.

 

 بلکه باعث کشیده شدن کشوری همچون عراق بزیر مهمیز نظامی گری و اعمال تروریستی روز افزون و از بین بردن ارزشهای سکولار در آن خطه کهنسال تاریخی میگردد و راه را برای استیلای خارجی و سرکوب داخلی هر چه گسترده تر فراهم میآورد.

 

سطح نارضایتی عمومی در ایران به دلائل سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی  نمود خود را در فرم به شکست کشانیدن انتخابات دوره دوم شوراهای محلی  ویا با به شکست کشانیدن انتخابات مجلس هفتم و زدن دست رد به سینه خاتمی و اصلاح طلبان درون حکومتی توسط مردم نشان داد.

مسلما سیاست مردم در قبال کل نظام ولائی و نیز افزایش و گسترش خیزشهای قهری توده ای در شهر های مختلف، این پیام را برای دیگر نیرو ها داشت که هر گونه اصلاح طلبی و رفرندام خواهی کاذب ضد دمکراتیک را از طرف هر نیروئی که به صحنه سیاسی ایران کشانیده شود آنروی سکه سرکوب نیروی مترقی و رادیکال جامعه دانسته، آنرا سد راه تغیرات بنیادین ارزیابی کرده و پیشاپیش آنرا محکوم به شکست میداند.

 

بوستن گلوپ از قول مقامهای ایرانی از آزمایش چندین تن کیک زرد اورانیوم و تولید اورانیوم غنی شده خبر داد و نوشت" تبدیل کیک اورانیوم به گاز هگزوفلوراید باعث کشمکش حادتری در شورای امنیت بین ایران و امریکا میگردد."

از طرفی آقای البرادعی گفت که امیدوار است تا پیش از اجلاس آتی شورای حکام ایران به تعلیق کامل غنی سازی اورانیوم اقدام کند.

هر چند که سران رژیم از جمله رفسنجانی بر ضرورت دستیابی به انرژی هسته و استفاده بمب هسته ای بر روی اسرائیل تاکید کرده و میکنند.

 روزنامه گاردین نوشت که البرادعی از ایران خواست که غنی سازی را کاملا متوقف کند.

 

بدین ترتیب بایستی به تمامی نیروهائی که در قالب اپوزیسیون رژیم هنوز و پس از یورش جناح غالب و حذف اصلاح طلبان حکومتی و تبدیل مجلس به بازوی سیاسی سپاه پاسداران حول سر شعار اصلاحات و رفرندام پرواز میکنند گفت: اگر شعار های اصلاحی و رفرمیستی در دستگاه ولایت فقیه کاربردی داشت،خاتمی بهترین نمونه این نوع چرخندگان به دور سر چنین شعار هائی بود ولی او هم نتوانست کاری از پیش ببرد شمایان جای خود دارید، و دیگر سخن این که: اگر رژیم در حال سقوط است که پس طرح شعار رفرندام جز پوئنی مثبت برای رژیم ارزیابی نمی گردد، و اگر رژیم در حال سقوط نیست که هیچ منطق عقلانی نمی تواند بپذیرد که در زمان اقتدار نظامی و سیاسی دولتی به پروژه از هم پاشیدن خود رای مثبت دهد.

 

 پروژه رفرندام چون نمیتواند تمامی جناحهای رژیم ترور را از مسند قدرت خلعید نماید و میبایستی با بخشی و یا جناحهائی از آنان به توافق همکاری  برسد پروژه غنی سازی اگر بپذیریم که رفرندام  فرضی موفق خواهد شد  مسلما به تهدیدات امنیتی خود با ضریبی متغیر برای جهان خارج  ادامه خواهد داد .

 

نیروی مترقی ، رادیکال و مردمی ایران با الهام از تاریخ حرکتها و خیزشهای مردمی میبایستی با نفی رفرندام ونفی پرواز کنندگان اصلاحی بر گرد سر ولایت فقیه به سازماندهی توده های سرکوب شده بعنوان پشتوانه قیام سراسری  اقدام نماید، این سازماندهی مردمی  در بطن خود نافی هر گونه اصلاحات و رفرندام و چرخشمداریهای رفرمیستی خواهد بود، از سرکوب نیروهای مبارز و مترقی جامعه پیشگیری خواهد کرد و سد سدیدی در مقابل حملات احتمالی خارجی به ایران خواهد بود، زیرا جنبش وابسته به مردم ریشه در خواسته ها و مطالبات توده های ملیونی خواهان آزادی و دمکراسی دارد.

 

 

نوید اخگر

چهار شنبه 20 اکتبر سال 2004 میلادی سوئد  استکهلم